Jdi na obsah Jdi na menu
 


PO ČF1: HC JOKERIT SKUTEČ 10:0 (4:0, 4:0, 2:0)

24. 1. 2016
Branky a nahrávky: 1:0 Jakub Málek (Tomáš Macháček, Jakub Wasserbauer)
  2:0 Jan Chlada (Jakub Navrátil)
  3:0 Jakub Málek (Filip Chaloupka)
  4:0 Jan Chlada (Jakub Navrátil)
  5:0 Jakub Málek (Jakub Wasserbauer)
  6:0 Jakub Málek (Filip Chaloupka)
  7:0 Jakub Wasserbauer (Dan Makovský)
  8:0 Jakub Wasserbauer (Filip Morávek)
  9:0 Dan Zach (Jakub Wasserbauer, Jakub Málek)
  10:0 Filip Chaloupka (Jan Chlada, Jakub Navrátil)
     
Vyloučení: celkem 3:5, využití 0:0, v oslabení 0:0
  Dan Makovský 2 minuty NED
  David Ročňák 2 minuty SEK
  Jakub Navrátil 2 minuty PMHNL
         
Sestava: 1. Ú Málek Chaloupka Macháček
  1. O Wasserbauer   Makovský
         
  2. Ú Vamberský Zach Ročňák
  2. O Morávek   Kučera
         
  3. Ú Chlada   Navrátil
  3. O Matějíček   Zavřel
         
  B   Beránek  

 

Play off je jiná soutěž, říká otřepané klišé. No, něco pravdy nato určitě bude. Náš soupeř je jediným celkem, které ho jsme ještě nikdy neporazili. Jak jsem již několikrát psal, s Jokeritem jsme se střetli před letošní sezónou naposledy v naší premiérové sezóně a to i v play off, kdy nás tehdy celkem hladce tým s Žolíkem na prsou bez problému eliminoval a poslal na prázdniny už v únoru.

Letos ne, letos jsme ač oslabeni o chybějícího Lukáše odhodlaní dojít konečně až na vrchol.

Do zápasu jdeme s respektem k soupeři ale zato s o to větší motivací. Správný směr zápasu stanovuje ostrostřelec Kuba, podporovaný svými tradičními kumpány. V těsném sledu za ním pookřává i duo Johnek - Kuboš. Branky vesele přibývají a střelci stále stejní :-) Na střídačce je veselo a po dvou třetinách vedeme vysoko 8:0.

Monotónost autorů je narušena až ve třetí části hry. Ačkoliv si na hattrick myslí hned dva další střelci a desítka je blízko, těm kterým bychom to ze srdce přáli se trefit nedaří a to se můžeme doslova přetrhnout a servírujeme jednu šanci za druhou :-) Jako první zatočí se střeleckou neschopností třetí části hry Dan, Waskův pokus dotahuje do konce a hází rukavici. Kdo bude desátým jubilantem? Největší předpoklady má Johnek, jenže v posledních 3 střídáních má při každém kontaktu s toušem gól na lopatě. Ale jak to tak bývá, přemíra snahy někdy svazuje ruce a tak se desítky dočká nečekaně Fífa z opravdu nególové pozice. Ve snaze najít Johnka před kasou posílá z pozabranky prudký pas, který si střílí do branky obránce hostí. 

První šrám z play off si domů veze Waska, jóó, když se na střídačce zakecáš, tak se může stát, že to schytáš... Vyhozený puk jen o pár centimetrů míjí mantinel a trefuje Wasku do tváře, sešívačku běžně nevozíme a oba doktoři dnes nehrají, tak se dostane první pomoci od divačky, která vytvoří nádhernou leukoplastovou kreaci na líci.